Untitled
31 mei 2013
week 78: 23 t/m 29 mei

Op 23 mei heb ik Bas al vroeg naar tante Maartje gebracht, omdat we de 36-weken/liggingsecho hadden. Samen met tante Maartje heeft Bas Eline naar school gebracht en daarna hebben ze fijn samen gespeeld. Na de echo heb ik Bas opgehaald en zijn we voor controle bij de verloskundige geweest. Ook daar is Bas lief geweest. Bas is nog een beetje snotterig, maar het gaat een stuk beter dan gisteren.
We hebben op 24 mei met tante Maartje en Eline bij opa en oma Van Aerle geluncht. Na het eten hebben Bas en Eline fijn samen gespeeld.
Op 25 mei zijn we ’s middags naar de verjaardag van Kim geweest. Het was nog niet zo druk toen wij er waren. Bas heeft wat rondgewandeld, heel trots in zijn eentje in een “grote-mensen-stoel” gezeten en met papa in de keuken gespeeld. We zijn maar even op de verjaardag geweest, omdat we Eline graag wilden zien lopen bij het bloemendefilé van de avondvierdaagse. ’s Avonds hebben Bas en Mark met zijn tweeën gegeten, al wilde Bas zijn avondeten niet en heeft hij uiteindelijk alleen een broodje gehad.
Op 26 mei zat Bas bijna te stikken in zijn fruithap. Hij had heel enthousiast teveel tegelijk in zijn mond gestopt. Gelukkig kon hij na flink wat hoesten en kloppen op zijn rug alles uitspugen en heeft hij vrolijk de rest alsnog opgegeten. ’s Middags wilde Bas niet slapen; jammer, want Mark was ziek en ik voelde me ook niet heel fit. Gelukkig heeft hij wel lief gespeeld. Samen met Bas heb ik frietjes gehaald. Hij heeft rustig op het bankje zitten wachten en rond zitten kijken totdat ons eten klaar was.
We zijn op 27 mei bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest en hebben daarna boodschappen gedaan. Het was erg mooi weer en we hebben ’s middags dan ook lekker in de tuin wat gedronken, een koekje gegeten en gespeeld. Na het eten heeft Bas met Mark ook nog in de tuin gespeeld. Hij had de grootste lol met een tak van de boom die Mark gesnoeid had.
Ook op 28 mei was het mooi weer. We zijn een stukje gaan wandelen, hebben boodschappen gedaan en daarna heeft Bas in de tuin zijn fruithap gegeten. Ook ’s middags na zijn middagdutje heeft Bas lekker buiten in de tuin gespeeld. Ik was in de keuken aan het poetsen, dus ik kon hem steeds in de gaten houden. Regelmatig kwam Bas de keuken ingewandeld om te kijken of ik er nog wel was en dan liep hij heel trots weer naar buiten. Na het eten heeft hij met Mark in de tuin gespeeld. Mark had hem op de driewieler gezet. Toen ik thuis kwam van de zwangerschapspilates was Bas wakker en wilde hij niet gaan slapen. Hij is nog even beneden geweest, waar hij nog zijn best ging spelen (op de bank, heeft flink wat heen en weer gewandeld, met zijn autootjes gespeeld). Gelukkig heeft hij daarna wel goed geslapen.
Op 29 mei kwamen Carina en Laura ’s ochtends op bezoek. Laura heeft een tijdje op de bank geprobeerd een film te kijken, maar Bas ging steeds naar haar toe om zijn speelgoed te laten zien. ‘s Middags zijn we bij opa en oma Van Aerle geweest, waar tante Maartje en Eline ook waren, en hebben we boodschappen gedaan.
Als Bas onder de droogmolen doorloopt, wijst hij de kleren aan en zegt dan “papa” of “mama”. Ook zegt hij “papa” als we in de winkel langs de Cola lopen en “mama” bij de Spa rood.
Er zitten de laatste tijd mieren binnen; die vangen we met een keukenrolletje. Als Bas nu een mier ziet, trapt hij er met zijn schoentjes op. Toen Bas een spin op de grond zag zitten, ging hij er eerst met zijn vingertje tegenaan en als de spin dan verder liep, moest hij hard lachen. Toen pakte Bas de afstandsbediening en sloeg de spin dood :-0. Van wie heeft hij dat geleerd???








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative